Ny dag, nya möjligheter

Hade ställt klockan på sju idag och blev förvånad över att jag mer eller mindre skuttade upp från sängen när klockan ringde.  Känner mig faktiskt ganska utvilad efter en natt med mycket god sömn. Nu har jag käkat lite frukost och är redo att sätta igång med dagens bestyr och projekt.

Någon kanske har noterat att jag börjat blogga här betydligt mer frekvent än tidigare. Anledningen till detta är att jag bestämt mig för att försöka hålla denna sida levande och på sikt växa sig större. Dessutom känns det ganska bra att ha en liten dagbok där man kan skriva om lite allt möjligt utan några som helst prestationskrav.  Samtidigt får jag erkänna att jag visst har ett par målsättningar med sidan som jag skall försöka uppnå.

Mål att uppnå med figges hörna

  • Vill synas i topp vid sökning efter Fredrik Hjort. (X)
  • Vill synas i topp vid sökning efter Figge Hjort. (X)
  • Vill vara det första sökresultatet när man letar efter Figge i Google. ()
  • Vill vara i topp vid sökning efter Hjort. ()
  • Långsiktigt skulle de vara trevligt att även toppa resultatlistorna när sökning sker efter Fredrik. ()

Saker som behöver förändras på min sida

För att uppnå de mål jag skapat, är jag ganska övertygad om att sida behöver förändras en del.  Dessutom känner jag mig lite trött på den nuvarande designen, så ett byte av tema samt ombyggnad av hela webbplatsen skulle sitta fint. Skall fundera lite på hur jag skulle vilja att min personliga hemsida skall se ut och sedan, när jag någon gång känner mig manad, se till att genomföra dessa implementeringar och förändringar.

 

Lämna en kommentar