På tal om att gå på lätta luringar blev uppringd av Göta Energi el idag..

You are currently browsing comments. If you would like to return to the full story, you can read the full entry here: “På tal om att gå på lätta luringar blev uppringd av Göta Energi el idag..”.

4 kommentarer till “På tal om att gå på lätta luringar blev uppringd av Göta Energi el idag..”

 1. […] En populär trend bland sökmotoroptimerare och entreprenörer har länge varit att hänga ut oseriösa aktörer som inte sköter sina förehavanden.  Här sågas t.ex. ett företag som heter annonskonsulterna. Det finns även mängder av artiklar och recensioner på nätet, där företag inte nödvändigt vis hängs ut men ifrågasätts som den här texten om Göta Energi. […]

 2. Svante skriver:

  Bättre än att Googla är att kolla bolag på http://www.allabolag.se. Då kan man exempelvis se hur länge det funnits och vad de omsätter.
  Göta energi AB omsätter 400-500 Mkr per år, så helt oseriösa kan de inte vara.
  Att säljaren är ivrig att avsluta direkt på telefon beror på hur han/hon får betalt. Om du läser igenom ett avtal och skickar in per post får säljaren noll kr i provision eftersom det inte går att utläsa att det är just den säljaren som jobbat upp dig som kund. Om du tecknar avtalet på telefon får säljaren provision, oftast en stor del av ersättningen. Det är irriterande för kunden, men egentligen inte konstigt i sig. Fast personligen gillar jag det inte alls.

 3. figgehjort skriver:

  Alla har vi våra metoder för att bedöma bolag. Om en person skriver något negativt om ett företag, skulle jag förmodligen tänka att personen haft otur. Men om ett bolag dyker upp gång på gång, kan man börja ana att något inte står riktigt rätt till.

  Att kolla allabolag, hur länge ett bolag funnits eller vad de omsätter är inte något jag gör första skedet. Kanske för att jag som konsument främst är intresserad av vad andra konsumenter anser om bolaget och inte bolagets ekonomi.

  Men det ena behöver ju inte utesluta det andra 😉

 4. James skriver:

  I also got a call from this company and I agree that you get pushed. The lady I talked too wouldnt give me her telephone number so I could call her back and she was hesitant to give me her name. At the end I got her name ”Victoria Bengtsson” and got a telephone number to customer service. I called that number 020231500 and told them that I didnt agree to any contract and she still keeped on talking and going to a recording about a verbal contract. I told the person at customer support (Jonas Nilsson) that if she submits an application I did not agree to it. We will see what the future holds.

Lämna en kommentar